laddboxar

Ska du åka iväg på någon fotbollsresa snart? Nu när alla restriktioner har tagits bort är det ju öppet för alla (mer eller mindre) att kunna resa. Så vart ska du åka nu när du kan? Är det så att du önskar att resa på ett tryggt sätt, eller om ni är många som vill resa tillsammans, så kan ni åka på en gruppresa, som flera resebyråer erbjuder.
I så fall tar en resebyrå hand om allt i er reda; allt från vilket flyg ni ska ta från Sverige, var ni ska bo i England till att boka alla era matchbiljetter och resa hem när matchen är slut.

Arrangera själv resan kan pressa priserna

Väljer ni att arrangera resan själv, kan man pressa priserna mer. Det lönar sig verkligen att ta hand om allt själv. Att bo på hotell i England är ganska dyrt, liksom att ta sig fram på olika ställen i landet och i London. Så kan ni pressa ner priserna på andra saker, som till exempel resorna till och från Sverige, hotellet ni ska bo på och hur ni tar er fram exempelvis i London, är det mycket värt.

Allt är ju relativt eller hur? Antingen pröjsar man lite mer och låter någon annan ta hand om allt som har med resan att göra, eller så lägger man ner tid och energi på att ta reda på och välja lägre priser. Det är inte så dumt att välja att själv ta hand om sin resa. Man lär sig faktiskt en hel del på att ta hand om allt praktiskt själv.

Funderar du på att bila till England?

Om du funderar på att ta bilen dit, och på så sätt ha friheten att kunna resa mer i England, finns det alltid möjligheten att besöka fler länder på väg dit. Varför inte resa genom Danmark, in i Tyskland och Frankrike och bila till England den vägen?

På så sätt ser du mer och blir mer berest när du ska på din fotbollsresa till England. Väljer du att resa med elbil är det bästa som du kan göra, är att kontrollera tillgång till laddboxar på er väg genom Sverige först och sedan i Europa. Om du tar reda på var laddboxarna finns placerade på er rutt genom Europa, så slipper ni ovälkomna överraskningar.

Lämna ett svar