LA Travels fotbollsresa
  • Hem
  • Boka resa till Premier League

En fotbollsresa till Premier League är en upplevelse i världsklass för alla som är intresserade av fotboll. Men det är inte så enkelt som att boka en resa till favoritlagets stad, gå till arenan och köpa en biljett. Biljetterna är ofta slutsålda långt i förväg, men det innebär inte att det är omöjligt.

Se upp för lurendrejare!

När du bokar en resa till Premier League är det säkrast att välja en välkänd resebyrå, specialiserad på fotbollsresor. Då har byrån det kontaktnät som krävs för att kunna förmedla biljetter till matcherna i engelska högstaligan. De flesta matcher säljer slut snabbt, eftersom biljetter för det mesta endast säljs till medlemmar i supporterklubbarna, och eftersom många fans har årskort. En bra resebyrå brukar dock, via sina samarbetspartners, kunna ordna biljetter även till utsålda evenemang.

Vi avslutar med ett varnande exempel, som visserligen inte berör Premier League, men som visar att det är viktigt att vara skeptisk till erbjudanden som verkar vara lite för bra. Aftonbladet berättar om Johan, 31, som köpte en resa till en fotbollslandskamp i Spanien. Först skulle den kosta 1450 kronor, men med diverse tillägg som säljaren, en privatperson, propsade på blev priset till slut ungefär 4000 kronor. Strax före avresa fick Johan dock veta att han inte kunde åka, p.g.a. ett fel i bokningen, men han fick inte sina pengar tillbaka. 

Johan hittade researrangören via inlägg på en Facebooksida. Sensmoralen är, som så ofta när det handlar om påståenden i sociala medier, att det som verkar vara för bra för att vara sant, det är sällan sant. Boka din fotbollsresa hos en seriös aktör, så kan du vara säker på att få se matchen på plats.

Lämna ett svar